به گزارش پارسینه ، بامیه یکی از سبزیجات خوشمزه و پرخاصیت است که در بسیاری از کشورها به عنوان یک ماده غذایی پرکاربرد شناخته می شود. این سبزی برای تهیه غذاهای مختلف مورد استفاده قرار می گیرد و به خاطر خواص غذایی بالای خود نیز مورد توجه قرار دارد. در این مقاله، به بررسی طرز تهیه انواع غذا با بامیه خواهیم پرداخت و نکات مهمی را برای استفاده صحیح از این گیاه خوشمزه در آشپزی ارائه خواهیم داد.
1. بامیه سرخ کرده
مواد لازم:
- بامیه: 500 گرم
- آرد: 1 فنجان
- ادویه جات (نمک، فلفل، زردچوبه): به مقدار لازم
- روغن مایع: به مقدار لازم
طرز تهیه:
بامیه ها را خوب شسته و خشک کنید. سپس دو سر آن ها را با چاقو برش دهید.
در یک کاسه، آرد و ادویه جات را با هم مخلوط کنید.
بامیه ها را در مخلوط آرد بغلطانید تا خوب پوشیده شوند.
روغن را در یک تابه داغ کنید و بامیه ها را در آن سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند.
بامیه های سرخ کرده را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود و سپس سرو کنید.
2. خوراک بامیه و گوشت
مواد لازم:
- بامیه: 300 گرم
- گوشت قرمز (خورشتی): 300 گرم
- پیاز: 1 عدد بزرگ
- گوجه فرنگی: 2 عدد
- ادویه جات (نمک، فلفل، زردچوبه): به مقدار لازم
- روغن مایع: به مقدار لازم
طرز تهیه:
پیاز را خرد کرده و در یک قابلمه با روغن سرخ کنید تا طلایی شود.
گوشت خورشتی را به پیاز اضافه کرده و کمی تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
گوجه فرنگی ها را رنده کرده و به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید.
بامیه ها را به مخلوط اضافه کرده و همه مواد را به خوبی هم بزنید.
مقداری آب به قابلمه اضافه کنید و درب آن را بگذارید تا خوراک به آرامی پخته و جا بیفتد.
پس از حدود 1.5 ساعت پخت، خوراک را با برنج سرو کنید.
3. سالاد بامیه
مواد لازم:
- بامیه: 200 گرم
- گوجه فرنگی: 2 عدد
- خیار: 1 عدد
- پیاز قرمز: 1 عدد
- لیمو ترش: 1 عدد
- روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه:
بامیه ها را به مدت 5 دقیقه در آب جوش بپزید و سپس آن ها را در آب سرد قرار دهید تا خنک شوند.
بامیه ها را خرد کنید و در یک کاسه بزرگ قرار دهید.
گوجه فرنگی، خیار و پیاز قرمز را خرد کرده و به کاسه اضافه کنید.
آب لیمو ترش و روغن زیتون را به مخلوط اضافه کرده و به خوبی هم بزنید.
سالاد را با نمک و فلفل به مزه دلخواه تنظیم کنید و سرو کنید.
4. خوراک بامیه و لپه
مواد لازم:
- بامیه: 300 گرم
- لپه: 1 پیمانه
- پیاز: 1 عدد بزرگ
- گوجه فرنگی: 2 عدد
- ادویه جات (نمک، فلفل، زردچوبه): به مقدار لازم
- روغن مایع: به مقدار لازم
طرز تهیه:
لپه را از قبل خیس کنید و سپس بپزید تا نرم شود.
پیاز را خرد کرده و در یک قابلمه با روغن سرخ کنید تا طلایی شود.
گوجه فرنگی ها را رنده کرده و به پیاز اضافه کنید.
بامیه ها را به مخلوط اضافه کنید و کمی تفت دهید.
لپه پخته شده را به مخلوط اضافه کنید و همه مواد را به خوبی هم بزنید.
مقداری آب به قابلمه اضافه کنید و درب آن را بگذارید تا خوراک به آرامی پخته و جا بیفتد.
0 دیدگاه