عصرونه امروز: طرز تهیه دسر کارامل و بیسکویت خانگی؛ یک لذت ساده و خوشمزه

اگر به دنبال یک دسر آسان، سریع و در عین حال فوق‌العاده خوشمزه هستید، دسر کارامل و بیسکویت خانگی یک انتخاب بی‌نظیر است.
عصرونه امروز: طرز تهیه دسر کارامل و بیسکویت خانگی؛ یک لذت ساده و خوشمزه

به گزارش پارسینه، این دسر با ترکیبی از طعم‌های شیرین کارامل و بافت کرمی، تجربه‌ای لذت‌بخش را برای شما به ارمغان می‌آورد و به راحتی در منزل قابل تهیه است.

مواد لازم برای تهیه دسر

دیگران چه می خوانند:

برای تهیه این دسر لذیذ به مواد زیر نیاز دارید:

شیر: سه و نیم پیمانه

خامه صبحانه: یک بسته

پودر کارامل: یک بسته

شیر عسلی: یک چهارم پیمانه

بیسکویت پتی بور: یک بسته

نسکافه فوری: دو بسته (یا سه قاشق چایخوری نسکافه گلد)

پودر ژلاتین: سه قاشق غذاخوری سر پر

وانیل: به مقدار لازم

مراحل ساده آماده‌سازی

تهیه این دسر بسیار ساده است و نیاز به زمان زیادی ندارد:

مخلوط کردن مواد اولیه: در یک قابلمه، شیر، پودر کارامل، نسکافه و پودر ژلاتین را با هم مخلوط کنید.

حرارت دادن ملایم: مخلوط را روی حرارت ملایم قرار دهید و به آرامی هم بزنید تا تمام مواد به خوبی با هم ترکیب شده و یکدست شوند. دقت کنید که مواد نباید به جوش بیایند.

مرحله نهایی و مخلوط کردن: در یک مخلوط کن، بیسکویت‌ها، خامه صبحانه، شیر عسلی، وانیل و مخلوط شیر و کارامل که از روی حرارت برداشته‌اید را بریزید. مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا یک مایع یکدست حاصل شود.

ریختن در قالب و خنک کردن: مایع دسر را در قالب مورد نظر بریزید و آن را برای حداقل چهار و نیم ساعت (یا ترجیحاً یک شب تا صبح) در یخچال قرار دهید تا کاملاً سفت شود.

با طی کردن این مراحل ساده، دسر کارامل و بیسکویت خانگی شما آماده لذت بردن خواهد بود. نوش جان!

عصرونه امروز: طرز تهیه دسر کارامل و بیسکویت خانگی؛ یک لذت ساده و خوشمزه

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟