این سیب زمینی خامه ای فقط طی ۳۰ دقیقه آماده است.
به گزارش پارسینه، اگر می خواهید یک پیش غذای متفاوت و خوشمزه را تدارک ببینید، دستورالعمل سیب زمینی خامه ای مخصوص شما است.
ابتدا یک کیلوگرم سیب زمینی را به شکل دایره ای خرد کنید، سپس به مدت 3 دقیقه با کمی نمک و فلفل سیاه بجوشانید.
در مرحله بعدی سیب زمینی ها را داخل سینی قرار داده و کمی نمک و فلفل سیاه و پونه کوهی روی آنها بپاشید.
سپس 200 میلی لیتر خامه روی سیب زمینی ها ریخته و کمی پنیر پارمیزان اضافه کنید.
سپس سینی سیب زمینی خامه ای را داخل فر گذاشته و به مدت 30 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
مواد لازم برای تهیه سیب زمینی خامه ای:
یک کیلوگرم سیب زمینی
کمی نمک، فلفل سیاه و پونه کوهی
200 میلی لیتر خامه
پنیر پارمیزان
0 دیدگاه