۵۷درصد ظرفیت سدهای کشور خالی است

در زمان حاضر با وجود ۲۲میلیارد و ۹۰میلیون مترمکعب آب ذخیره‌شده در سدهای کشور، ۴۳درصد ظرفیت مخازن سدها پُر و ۵۷درصد این ظرفیت خالی است.
۵۷درصد ظرفیت سدهای کشور خالی است

به گزارش پارسینه به نقل از تسنیم، در 168 روز ابتدایی سال آبی جاری (از ابتدای مهرماه 1403 تا هجدهم اسفندماه) در مجموع 8 میلیارد و 700 میلیون مترمکعب آب وارد سدهای ایران شده که نسبت به ورودی 12 میلیارد و 970 میلیون مترمکعبی آب به سدها در مدت مشابه سال آبی گذشته، کاهشی 33درصدی داشته است.

همچنین در این مدت، به‌منظور تأمین آب شرب، کشاورزی، صنعت و مباحث زیست‌محیطی، 11 میلیارد و 160 میلیون مترمکعب آب از سدهای کشور رهاسازی شده است که نسبت به خروجی 11 میلیارد و 380 میلیون مترمکعبی آب در مدت مشابه سال آبی قبل از سدها، کاهشی 2درصدی را نشان می‌دهد.

دیگران چه می خوانند:

در زمان حاضر با وجود 22 میلیارد و 90 میلیون مترمکعب آب ذخیره‌شده در سدهای کشور، 43 درصد ظرفیت مخازن سدها پُر و 57 درصد این ظرفیت خالی است.

میزان ذخایر آبی سدها در روز هجدهم اسفندماه 1402 بالغ بر 23 میلیارد و 770 میلیون مترمکعب بود که مقایسه این رقم با حجم فعلی ذخایر آبی سدها، نشان‌دهنده افت 7درصدی است.

۵۷درصد ظرفیت سدهای کشور خالی است

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟