مدرس آشپزی طرز تهیه دونات سیب را ارائه کرده است، با ما همراه باشید.
مدت زمان آمادهسازی: 15دقیقه
مدت زمان پخت: 10دقیقه
مواد لازم:
سیب: 2 تا 3 عدد متوسط
آرد: 250 گرم
بیکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
نمک: یکدوم قاشق چایخوری
تخممرغ: یک عدد
باترمیلک: 50 میلیلیتر
شیر: 80 میلیلیتر
شکر: 50گرم
دارچین: یک قاشق چایخوری
جوز هندی: یکدوم قاشق چایخوری
روغن: به میزان لازم
روش تهیه:
1. ابتدا سیبها را حلقه حلقه کنید.
2. در کاسهای آرد، شکر، بیکینگپودر، دارچین، جوز هندی و نمک را بریزید و با قاشق هم بزنید. سپس یک عدد تخممرغ زده شده را به ترکیب اضافه کنید.
3. باترمیلک را به مواد بیفزایید و هم بزنید تا خمیر بگیرد. سپس شیر را کمکم به خمیر اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر نرم شود.
4. در ماهیتابه گودی به اندازه کافی روغن بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید. حلقههای سیب را تکتک داخل خمیر فرو کنید و بلافاصله در روغن بیندازید تا سرخ شود.
نکته: سیبهایی را که در این دونات استفاده میکنید، باتوجه به سلیقهتان میتوانید پوست بگیرید یا با پوست در دونات استفاده کنید.
منبع: روزنامه همشهری
0 دیدگاه