به گزارش پارسینه به نقل از عصرایران، به تازگی محققان به این نتیجه رسیدهاند که گسترهای از غذاهایی که تشکیل دهنده یک رژیم غذایی سالم هستند، ممکن است باعث سرعت گرفتن رشد غدههای سرطانی شوند. تخم مرغ، دانههای روغنی و آجیل همگی دارای اسیدهای چرب امگا 6 هستند که بدن نمیتواند آن را هضم کند. ایجاد توازن بین امگا 6 و امگا 3 اهمیتی اساسی و حیاتی برای رشد مغز، سلامت استخوان ها، تنظیم متابولیسم و دیگر فعالیتهای حیاتی بدن دارند.
به نقل از دیلیمیل، واقعیت این است که بدن تنها به مقدار کمی از این اسیدهای چرب دارد و پزشکان توصیه میکنند بهتر این است که منبع امگا 3 بدن بیشتر از طریق ماهی سالمون و دیگر ماهیهای چرب باشد. اما امگا 6 عموما بیشتر در روغنهای گیاهی موجودند که در طبخ غذا استفاده میشوند. و هم چنین در غذاهای فرآوری شده و فست فود موجود است.
رژیم غذایی زندگی مدرن در بسیاری از کشورها باعث شده است تا یکی از انواع امگا 6 که اسید لینولئیک نامیده میشود ارتباط بالایی با التهاب و رشد سلولهای سرطانی دارد. حالا محققان در دانشکده پزشکی پیل کورنل به این باور رسیدهاند که این اسید میتواند سرعت رشد سلولهای سرطانی را افرایش دهد و به تکثیر آنها کمک کند.
حالا در آزمایشگاه محققان این مرکز به موشها سلولهای سرطان سینه تزریق کردهاند و به یک گروه از آنها روغن گل خشت دادند که سرشار از اسید لینولئیک است. موشهایی که از روغن گل خشت تغذیه کردند غدههای سرطانیشان بسیار سریعتر رشد کردند.
جان بلنیس از اعضای این تیم تحقیقاتی میگوید: «حالا ما میدانیم که سلولهای سرطانی از اسید لینولئیک تغذیه میکنند. این کشف به ما این امکان را میدهد که بتوانیم ارتباط بین چربیهای موجود در رژیم غذایی و سرطان را تشخیص بدهیم و بر اساس نیازهای هر فرد رژیم غذایی متناسب را برایش طراحی کنیم.»
.gif)
.gif)







0 دیدگاه