با کالری انواع آبنبات آشنا شوید !

در این مقاله می خواهیم شما را با میزان کالری آبنبات میوه ای، آبنبات ژله ای با آجیل، آبنبات ژله ای بدون آجیل ، آبنبات با طعم شیرین بیان و... آشنا کنیم.
با کالری انواع آبنبات آشنا شوید !

به گزارش پارسینه ،  آبنبات نوعی فراورده قندی است که از یک شیرینیِ آب نبات سخت یا یخ تشکیل شده و بر روی چوبی کوچک یا امثال آن نصب گردید و برای مکیدن یا لیسیدن و در نظر گرفته شده است.

انواع مختلفی از آبنبات وجود دارد، به طبع آن روش های متفاوتی نیز برای تهیه آن موجود است.

دیگران چه می خوانند:

 

کالری و ارزش غذایی انواع آبنبات

  •  100 گرم آبنبات ژله ای با آجیل دارای 344 کالری می باشد.
  •  100 گرم آبنبات ژله ای بدون آجیل دارای 295 کالری می باشد.
  •  100 گرم آبنبات با طعم شیرین بیان دارای 349 کالری می باشد.
  •  کالری آب نبات میوه ای در حالت حالت طبیعی 322 کیلو کالری در 100 گرم می باشد.
  •  کالری آب نبات شکلات شیری در حالت حالت طبیعی 535 کیلو کالری در 100 گرم می باشد.
تشکیل دهنده اصلی مقدار در 100 گرم
کربوهیدرات 82.74 گرم
پروتئین 0.34 گرم
چربی 0.07 گرم
آب 16.70 گرم
فیبر 1.60 گرم
قند 80.68 گرم
کلسترول 0.00 میلی گرم

کالری آبنبات

فعالیت های لازم برای سوزاندن کالری آبنبات

برای سوزاندن کالری آبنبات باید فعالیت های زیر را انجام دهید:

  •  46 دقیقه دوچرخه
  •  34 دقیقه دویدن
  •  92 دقیقه پیاده روی
  •  79 دقیقه نظافت

طرز تهیه آبنبات خانگی

مواد لازم برای تهیه آبنبات ساده:

  •  شکر 2 پیمانه
  •  آب 1 پیمانه
  •  گلوکز مایع (شربت ذرت) ½ پیمانه
  •  کره 2 قاشق غذاخوری اختیاری
  •  طعم دهنده (مانند اسانس وانیل، پرتقال، یا توت فرنگی) چند قطره اختیاری
  •  رنگ خوراکی چند قطره اختیاری
  •  نمک ¼ قاشق چای خوری اختیاری

طرز تهیه آبنبات:

قبل از شروع، تمامی مواد موردنیاز را آماده کرده و قالب یا سطح کار را با کمی روغن چرب کنید تا از چسبیدن آبنبات جلوگیری شود. در یک قابلمه متوسط، شکر، آب و گلوکز مایع را مخلوط کنید. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار داده و به آرامی هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود.

هنگامی که شکر حل شد، حرارت را افزایش دهید و اجازه دهید ترکیب روی حرارت بجوشد. از دماسنج آشپزی استفاده کنید و زمانی که دما به حدود 149-154 درجه سانتی گراد یا مرحله شکری سخت رسید، قابلمه را از روی حرارت بردارید.

پس از برداشتن مواد آبنبات از حرارت، اسانس و رنگ خوراکی را به مخلوط اضافه کنید. این کار را سریع انجام دهید و ترکیب را به آرامی هم بزنید تا مواد به خوبی مخلوط شوند.

مخلوط داغ را به آرامی در قالب سیلیکونی بریزید یا روی سطح چرب شده پهن کنید. اگر می خواهید آبنبات چوبی درست کنید، چوب ها را قبل از سفت شدن داخل مخلوط قرار دهید.

اجازه دهید آبنبات ها در دمای اتاق خنک شوند. این فرایند حدود 30 دقیقه تا 1 ساعت طول می کشد. پس از سفت شدن، آبنبات ها را از قالب خارج کنید.

با کالری انواع آبنبات آشنا شوید !

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟