امید جهان درگذشت

امید جهان خواننده ۴۴ ساله در حین اجرای کنسرت در شهر بم دچار حمله قلبی شد و بر اثر ایست قلبی راهی بیمارستان شد و امروز دار فانی را وداع گفت.
امید جهان درگذشت

به گزارش پارسینه امید جهان با نام اصلی امید پولادی، در بهمن 1360 (فوریه 1982 میلادی) در آبادان، استان خوزستان، به دنیا آمد. 

شروع فعالیت موسیقی و آلبوم‌های اولیه

امید جهان در سال 1383 و در 23 سالگی، با انتشار آلبوم غیررسمی "پسر جنوبی" وارد بازار موسیقی شد. دو سال بعد، در 1385، آلبوم "پاپتی" (به معنای پای برهنه با لهجه جنوبی) را منتشر کرد که مورد استقبال قرار گرفت. او موسیقی فولک جنوبی را با سازهای پاپ تلفیق کرد و خیلی زود با آهنگ "هله دان دان" (یا "هله دون دون") سر زبان‌ها افتاد. این قطعه شاد هنوز هم در مراسمات جشن و عروسی‌ها محبوب است و نماد سبک منحصربه‌فرد او به شمار می‌رود.

دیگران چه می خوانند:
 

در خرداد 1394، در 34 سالگی، اولین آلبوم مجاز خود با نام "وایسا تند نرو" را منتشر کرد که با اشعار محلی و حال‌وهوای جنوبی همراه بود. اولین کنسرت رسمی‌اش در 19 دی 1394 در برج میلاد تهران برگزار شد. از آن زمان، کنسرت‌های متعددی در سراسر کشور اجرا کرده، در برنامه‌های تلویزیونی سازمانی حضور یافته و آلبوم‌های دیگری مانند "صد در صد" را منتشر کرده است. او حالا کاملاً مجاز است و کنسرت‌هایش پر انرژی و شاد هستند.

 

پدرش، محمود جهان، خواننده مشهور موسیقی بندری و محلی جنوب ایران بود که بیش از 28 آلبوم مجاز منتشر کرد .

 

محمود جهان در مرداد 1396 درگذشت و تأثیر عمیقی بر سبک موسیقی امید گذاشت.

در 21 شهریور 1404 (12 سپتامبر 2025)، امید جهان برای اجرای کنسرت در جشنواره خرمای بم به کرمان سفر کرد، اما پس از اجرا دچار سکته قلبی شد و در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان پاستور بم بستری گردید.

امید جهان درگذشت

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟