ساندویچ تن ماهی
کنسرو تن ماهی از آن دسته غذاهای آماده و فوری است که بهتر است در این ایام حتما در منزل داشته باشید. شما می توانید کنسرو تن ماهی را با کمی کرفس خرد شده، جعفری خرد شده، شوید تازه خرد شده، پیازچه خرد شده، یک قاشق غذا خوری آب لیموی تازه، سس مایونز، سس خردل، نمک و فلفل از هر کدام به مقدار خیلی کم ترکیب کنید و مواد را داخل نان ساندویچ یا هر نان دلخواهی که در دسترس دارید، بگذارید و با خیارشور و گوجه فرنگی میل کنید.
دقت کنید که روغن کنسرو ماهی را کاملا جدا کنید و بعد مواد بالا را به آن اضافه کنید.چون خیلی چرب می شود و ممکن است باعث سنگینی معده شما شود.
خوراک مرغ و سبزیجات
سینه مرغ را به تکه های کوچک تقسیم کنید و در ماهیتابه با روغن کنجد تفت دهید. به آن کمی نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، زنجبیل تازه رنده شده و کمی پودر سیر بزنید. کمی پیازچه خرد شده، هویج خرد شده و قارچ خرد شده بزنید و تفت دهید. در آن کمی یک قاشق غذاخوری سس سویا و یک قاشق غذاخوری عسل اضافه کنید و بعد از دو دقیقه تفت دادن زیر حرارت را خاموش کنید. در ظرفی جداگانه کمی پیاز قرمز خلالی خرد شده و جعفری خرد شده را ترکیب کنید و کمی به آن نمک و یک قاشق غذاخوری آب لیمو تازه بزنید.
حالا مرغ های مزه دار شده را به همراه پیاز و جعفری لای نان ساندویچ بگذارید و با گوجه فرنگی و خیارشور نوش جان کنید.
کوکوی سیب زمینی
ابتدا چند عدد سیبزمینی را آب پز کرده و پوست بگیرید. سپس آن را با گوشت کوب له کنید و به آن چند عدد تخم مرغ خام اضافه کنید و هم بزنید و در ادامه نمک و فلفل سیاه و کمی زردچوبه بزنید. حالا مایع کوکو را روغن سرخ کنید. کوکوها را لای نان ساندویچ قرار دهید و با کاهو و گوجه فرنگی و خیارشور میل کنید. واقعا غذای فوری و خوشمزه است. کوکو ماندگاری زیادی دارد و به عنوان توشه راه گزینه مناسبی است.
بورک گوشت
یک عدد پیاز را نگینی خرد می کنیم و با روغن زیتون یا کنجد تفت می دهیم. یک عدد فلفل دلمه ای را نیز نگینی خرد می کنیم. بعد از اینکه پیازها خوب سرخ شدند گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه ای و یک حبه سیر رنده شده، و کمی فلفل سیاه و نمک را به آن اضافه می کنیم. یک مشت برگ ریحان را خرد و به ترکیب اضافه می کنیم. نصف لیموتازه را داخل گوشت چرخ کرده می چکانیم. یک قاشق سس فلفل سبز تند به آن می افزاییم. 5 قاشق غذاخوری پنیر خامه ای نیز به ترکیب اضافه می کنیم. اضافه کردن پنیر خامه ای و ریحان و کمی تندی فلفل طعم فوق العاده و متفاوتی به سس ما می دهد. شما می توانید به جای پنیر خامه ای از رب گوجه فرنگی استفاده کنید اما طعم پنیر خامه ای واقعا چیز دیگری است. مواد سس را داخل خمیرهای یوفکا می پیچیم و رول می کنیم و در قالب گرد می چینیم.
تقریبا می توان گفت 90 درصد سوپرمارکتی ها خمیر یوفکا دارند. خمیرهای یوفکا معمولا نازک هستند و زود می شکنند اما برای جلوگیری از حالت شکنندگی شما می توانید هر خمیری را که پهن می کنید روی آن را با فرچه یا لیسک سیلیکونی آغشته به کره، ماست و تخم مرغ کنید. داخل یک کاسه یک عدد تخم مرغ را هم بزنید و با کره آب شده و دو قاشق ماست مخلوط کنید و روی نان یوفکا بمالید و سپس مواد سس را داخل آن بریزید و بپیچید. زمانی که همه مواد سس را داخل خمیر یوفکا پیچیدید، کره آب شده و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کنید و با فرچه روی همه قسمت های خمیر بکشید و روی خمیرها سیاه دانه و کنجد بپاشید و به مدت 15 دقیقه داخل فر داغ با دمای 180 درجه سانتی گراد بگذارید تا کامل برشته شود. می توانید برای این کار از خمیر یوفکا مثلثی هم استفاده کنید.
اگر گوشت چرخ کرده در دسترس نداشتید می توانید از مرغ هم اضافه کنید. این غذا به سرعت و در عرض کمتر از یک ساعت آماده می شود و ماندگاری بالایی دارد. حتما این غذا را با روغن کنجد یا زیتون درست کنید که بتوانید آن را سرد نیز نوش جان کنید.
0 دیدگاه