به گزارش پارسینه به نقل ازاقتصادآنلاین، با اجرایی شدن افزایش حقوق بازنشستگان و مستمریبگیران تأمین اجتماعی از اردیبهشت 1404، پرداخت معوقات فروردینماه نیز در دستور کار قرار گرفته و قرار است در خردادماه به حساب این افراد واریز شود. این موضوع باعث خواهد شد دریافتی بازنشستگان در خرداد نسبت به اردیبهشت بهمراتب بیشتر باشد.
میزان افزایش حقوق برای بازنشستگان حداقلبگیر 45 درصد و برای سایر سطوح 32 درصد در نظر گرفته شده است. علاوه بر این، مزایایی همچون حق عائلهمندی (2 میلیون و 106 هزار تومان)، حق اولاد (یک میلیون و 719 هزار تومان) و بن معیشت (600 هزار تومان) نیز برای بازنشستگان حداقلبگیر تصویب شده است.
در حالی که در سال گذشته حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی معمولاً از بیستم هر ماه تا پایان ماه و بر اساس حروف الفبا واریز میشد، در فروردین و اردیبهشت امسال این پرداختها با تأخیر انجام شده و به روزهای پایانی ماه موکول شده است.
همین موضوع باعث نگرانی و نارضایتی بازنشستگان شده و انتظار میرود در خردادماه حقوق بدون تأخیر و مطابق با روال گذشته پرداخت شود. حال با توجه به افزایش حقوق و پرداخت معوقات، چشم امید بازنشستگان به واریز بهموقع و کامل خرداد دوخته شده است.
0 دیدگاه