این بیلبوردها در تهران شبانه پایین کشیده شدند

با توجه به جمع‌آوری شبانه بیلبوردهای تاسیان از سطح شهر تهران، به نظر می‌رسد سریال تاسیان دوباره توقیف شده است.
این بیلبوردها در تهران شبانه پایین کشیده شدند

به گزارش پارسینه، با توجه به جمع‌آوری شبانه بیلبوردهای تاسیان از سطح شهر تهران، به نظر می‌رسد سریال تاسیان دوباره توقیف شده است.

 بیلبوردهای تبلیغاتی سریال تاسیان 4شنبه شب با مجوز وزارت فرهنگ در تهران اکران شد اما کمتر از 24ساعت با دستور شهرداری از تمام شهر پایین آمد.
 
 

photo_2025-05-24_07-51-12

دیگران چه می خوانند:
 
 
مدیر جدید ساترا به سازمان زیباسازی و شهرداری تهران دستور داده بیلبوردها جمع آوری شود و شهرداری تهران نیز با دستور زاکانی، بیلبوردها را جمع کرده است.

مشخص نیست اصولا ساترا و شهرداری از نظر قانونی حق جمع آوری بیلبوردهای اکران شده دارای مجوز را دارند یا خیر و چرا وزارت فرهنگ در این زمینه از مجوز خود دفاع نکرده است.

 
نکته قابل تامل اینکه سریال تاسیان بعد از شکایت ساترا یک هفته توقیف شد و پس از آن پخش خود را مجددا از سر گرفت اما ظاهرا ساترا و مدیریت جدیدش بار دیگر از تاسیان شکایت کرده و آن را در معرض توقیف قرار دادند.

منبع: دیده بان ایران

این بیلبوردها در تهران شبانه پایین کشیده شدند

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟