به گزارش پارسینه، مافین پیتزای پنیری یک ایده خوشمزه و جذاب برای پیشغذا یا میانوعده است که ترکیبی از پیتزا و مافین را در خود جای داده است؛ بافت مافین پیتزای پنیری ترکیبی منحصر به فرد از لطافت مافین و غنی بودن پیتزا است. این ویژگیها به طور کلی در بافت مافین پیتزای پنیری دیده میشود:
لطافت و نرمی مافین پیتزای پنیری:
مافین پیتزای پنیری به دلیل وجود آرد، شیر و روغن در ترکیبات خود بافتی نرم و لطیف دارد. خمیر مافین به خوبی پف میکند و یک ساختار اسفنجی به وجود میآورد.
پخت یکدست مافین پیتزای پنیری:
چون مافینها در قالبهای کوچک پخته میشوند، تمام قسمتهای آن به صورت یکدست پخته و سبک میشود.
این ترکیب بافتی باعث میشود مافین پیتزای پنیر یک میانوعدۀ خوشمزه و دلخواه برای هر سنی باشد.
مراحل پخت مافین پیتزای پنیری:
ابتدا فر را روی 190 درجه سانتیگراد گرم کنید
سپس در یک کاسه بزرگ ، شیر ، تخم مرغ ، روغن ، نمک و پیاز چرخ کرده را با هم مخلوط کنید.
در ادامه آرد، بیکینگ پودر را اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.
در نهایت پنیر موزارلا خرد شده را اضافه کنید. هم بزنید تا فقط مخلوط شود.
در گام آخر، یک قالب مافین 6 فنجانی را چرب کنید. خمیر مافین را به طور مساوی بین فنجان های مافین تقسیم کنید. روی آن سس گوجه فرنگی بریزید ، سپس مقداری پنیر موزارلا خرد شده بپاشید.
در فر از قبل گرم شده، به مدت 12 الی 15 دقیقه بپزید.
مواد لازم برای تهیه مافین پیتزا پنیری:
120 میلی لیتر شیر
یک عدد تخم مرغ
2قاشق غذاخوری روغن زیتون
2 گرم نمک
6 گرم پیاز چرخ کرده
100 گرم آرد همه منظوره
4 گرم بیکینگ پودر
80 گرم پنیر موزارلا
6 قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی
0 دیدگاه