به گزارش پارسینه، شنیسل سیبزمینی یکی از غذاهای محبوب و خانگی است که میتواند به عنوان غذای اصلی، پیشغذا یا حتی میانوعده سرو شود. این غذا به دلیل استفاده از مواد اولیه ساده و اقتصادی، محبوبیت زیادی دارد.
در این دستور شنیسل سیب زمینی، از سبزی جعفری استفاده شده است اما شما میتوانید به مخلوط سیبزمینی انواع سبزیجات معطر یا ادویههای مختلف (مانند پاپریکا، زیره یا آویشن) اضافه کنید.
روشهای پخت سالمتر شنیسل سیب زمینی:
اگر میخواهید این غذا، چربی کمتری داشته باشد، به جای سرخ کردن، میتوانید شنیسلها را در فر یا سرخکن بدون روغن بپزید.
در فر: شنیسلها را روی کاغذ روغنی قرار دهید و در دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20-25 دقیقه بپزید، تا زمانی که طلایی و ترد شوند.
در سرخکن بدون روغن: شنیسلها را در دمای 200 درجه به مدت 12-15 دقیقه بپزید.
سرو شنیسل سیب زمینی با سسهای مختلف:
در این دستور خاص، شنیسل سیب زمینی با سس دستساز آماده می شود اما شما براساس ذائقه میتوانید از سس گوجهفرنگی، سس سیر، یا حتی ماست طعمدار شده استفاده کنید.
شنیسل سیب زمینی مناسب برای گیاهخواران:
این غذا در نسخه کلاسیک کاملا گیاهی است اما اگر مایل باشید، میتوانید به شنیسلها مقداری گوشت یا مرغ پختهشده و خردشده اضافه کنید.
این غذا به دلیل سادگی و مزه دلپذیرش انتخابی عالی برای کودکان و بزرگسالان است.
مواد لازم برای تهیه شنیسل سیب زمینی :
650 گرم سیب زمینی آب پز
90 گرم نشاسته ذرت
100 میلی لیتر شیر
یک عدد فلفل قرمز
مقداری جعفری، نمک و فلفل سیاه
مواد لازم برای سس دست ساز شنیسل سیب زمینی :
200 گرم ماست
یک قاشق غذاخوری خردل
یک قاشق چایخوری پودر سیر
2 قاشق غذاخوری سس مایونز
کمی نمک
0 دیدگاه