به گزارش پارسینه به نقل از خبر ورزشی، علیرضا بیرانوند در روزهای پایانی اردیبهشت سال 95 از نفت جدا شد و به پرسپولیس پیوست.
بیرانوند 29 اردیبهشت همان سال پس از پیوستن به پرسپولیس طی گفتگویی اختصاصی با خبر ورزشی در مورد سرخپوش شدن خود به همکارمان گفت: پیوستن به پرسپولیس بهترین انتخاب ممکن بود و خدا را شکر میکنم که به این تیم آمدهام. من پرسپولیس را با قلبم انتخاب کردم چون میدانم در این باشگاه موفق میشوم. امیدوارم مانند همه بازیکنان پرسپولیس مورد حمایت هواداران قرار بگیرم که البته تا امروز هم همینطور بوده است چون طرفداران پرسپولیس همیشه به من لطف داشتهاند.
بیرانوند ادامه داد: ماههاست منتظر حضور در پرسپولیس هستم و خیلی هم خوشحالم. چرا باید در این رابطه فیلم بازی کنم وقتی در واقعیت از وقوع چنین اتفاقی خرسند هستم؟!
سنگربان کنونی تراکتور در ادامه آن مصاحبه به نمایش خوب خود در ترکیب نفت تهران مقابل پرسپولیس در لیگ پانزدهم اشاره کرد و گفت: اگر شما(رسانه ها) یا هواداران پرسپولیس فکر میکنید من یک جام از این تیم در لیگ پانزدهم گرفتم، ایرادی ندارد چون همان جام را به زودی به پرسپولیسیها پس میدهم. آمدهام تا با پرسپولیس قهرمان لیگ برتر، جام حذفی و آسیا شوم.
0 دیدگاه