به گزارش پارسینه، این پنکیک سیب زمینی لطیف و ترد می تواند انتخاب مناسبی برای عصرانه یا صبحانه باشد؛ چون اصلا سنگین نیست و با مواد ساده و در دسترس آماده می شود. برای پخت این پنکیک سیب زمینی ابتدا 200 گرم سیب زمینی پوره شده را با یک عدد تخم مرغ کوچک، خوب مخلوط کنید
در مرحله بعدی 50 گرم آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید، سپس 40 گرم پنیر پیتزای رنده شده و 15 گرم پیازچه را به ترکیب اضافه کنید.
نمک و فلفل سیاه بزنید و می توانید در صورت تمایل کمی فلفل قرمز خرد شده اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
مقداری روغن در تابه اضافه کرده و خمیر سیب زمینی را در تابه بریزید.
به مدت 5 دقیقه روی حرارت متوسط بپزید، بعد از 5 دقیقه، برگردانید و 3 الی 5 دقیقه دیگر بپزید.
مواد لازم برای تهیه پنکیک سیب زمینی:
200 گرم سیب زمینی پوره
40 گرم پنیر پیتزا
50 گرم آرد
یک عدد تخم مرغ
کمی نمک و فلفل سیاه
15 گرم پیازچه
کمی روغن سرخ کردنی
0 دیدگاه