پایگاه خبری تحلیلی صبح تهران | sobheterhan.com

چهارشنبه ۰۹ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 March 29
كدخبر: ۱۶۶۱۵۵
تاريخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۹
print نسخه چاپي
send ارسال به دوستان
مدافع منچستریونایتد گفته نمی‌خواهد برای همیشه یک بازیکن نیمکت‌نشین باشد.
کاپیتان تیم منچستریونایتد پس از نمایش دلچسب برابر تیم ردینگ در دور چهارم جام حذفی انگلیس، گفت او نمی‌خواهد به بازیکنی تبدیل شود که هرازگاهی در لباس شیاطین سرخ به میدان می‌رود.

«هری مگوایر» که پس از اشتباهات خود در خط دفاعی منچستریونایتد به نیمکت ذخیره‌ها تبعید شد، در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر به همراه انگلیس عملکرد قابل قبولی داشت اما در سال ۲۰۲۳ تنها سه بار در ترکیب شاگردان «اریک تن‌هاگ» حضور داشته است.

مگوایر ۲۹ ساله پس از پیروزی سه بر یک تیمش برابر تیم دسته اولی فوتبال انگلیس گفت: هرگز پیش از این در چنین موقعیتی در دوران حرفه‌ای خود نبودم. نمی‌خواهم به این موضع عادت کنم اما این بخشی از فوتبال است. من به خوبی تمرین می‌کنم و هر وقت فرصت به من رو کند، از آن استفاده خواهم کرد.

این در حالی است که «لیزاندرو مارتینز» به همراه «رافائل واران» زوج خط دفاعی منچستریونایتد را در بیشتر بازی‌های این فصل تشکیل داده‌اند.

send بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
Bookmark and Share
* نام:
ايميل:
* نظر: