به گزارش پارسینه به نقل از cookpad، این چیزکیک ساده با مواد کم و مراحل آسان، نتیجهای خوشمزه و بینقص به شما میدهد.
مواد لازم
- 250 گرم پنیر خامهای
- 250 گرم شیر تغلیظشده
- 6 عدد تخممرغ (زرده و سفیده جدا شود)
نکات:
1. برای شیرینی کمتر، از 240 گرم شیر تغلیظشده استفاده کنید.
2. فر را از قبل روی 150 درجه سانتیگراد گرم کنید (آماده برای پخت در حمام آب).
3. قالب 7 اینچی را با کاغذ روغنی بپوشانید.
4. استفاده از قالب بزرگتر باعث میشود کیک پنیر تختتر شود.
مراحل تهیه
1. زردهها را از سفیدهها جدا کنید. با چنگال، زردهها را کمی بزنید.
2. در ظرفی دیگر، سفیدهها را بزنید تا قلههای سفت تشکیل شود. کنار بگذارید.
3.شیر تغلیظشده و پنیر خامهای را با هم بزنید تا کاملاً نرم و یکدست شود. زردهها را اضافه کرده و مخلوط کنید تا کاملاً ترکیب شوند.
4. در نهایت، سفیدههای زدهشده (مرنگ) را در سه مرحله به آرامی به مایه کیک اضافه کنید. فقط تا زمانی که مواد ترکیب شوند هم بزنید.
5.مایه کیک را داخل قالب بریزید. دور قالب را با فویل آلومینیومی بپیچید و آن را داخل سینی یا ظرف بزرگتر پر از آب قرار دهید. آب باید تا نیمه ارتفاع قالب برسد.
6.ابتدا در دمای 160 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه بپزید، سپس دما را به 150 درجه کاهش دهید و 20 دقیقه دیگر بپزید. کیک زمانی آماده است که خلال دندانی که داخل آن فرو میکنید تمیز بیرون بیاید. فر را خاموش کنید و کیک را حداقل 15 دقیقه با درِ نیمهباز داخل فر بگذارید. سپس روی توری سیمی قرار دهید تا کاملاً خنک شود. بهترین حالت مصرف، سرد است. کیک را حداقل 4 ساعت یا تا شب در یخچال بگذارید.
7. این کیک بسیار ساده اما خوشمزه است. میتوانید روی آن هر چیزی مثل موس، مربا، شکلات، میوه یا ژله بریزید. ما آن را همانطور ساده دوست داریم.

.gif)
.gif)







0 دیدگاه